DAGENS RET

UGE17

TIRSDAG, ONSDAG OG TORSDAG

Stor sprød krebinet m. flødestuvet kål/grønt
og små kartofler.

FISK TIRSDAG, ONSDAG OG TORSDAG / 139,-

Bagt laks m. urter og citron, samt flødestuvet kål/grønt og små kartofler.

UGE18

MANDAG / TIRSDAG

Hakkebøf m. små kartofler, mild pebersauce, bløde løg og råsyltet agurk/gulerod.

ONSDAG/TORSDAG

Nordisk smørkylling (butter chicken) Kyllingebryst m. sprødt skind, karry-smørsauce, vilde ris og syrlig råkost.

ONSDAGS FISK / 139,-

Mørksej paneret m. jordnødder/chili/lime, karry-smørsauce, vilde ris og syrlig råkost.

 

 

 


Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.